Ga naar de teampagina van HOC JO11-1

WVV JO11-2 - HOC JO11-1

Zaterdag 24 maart 2018

 

WVV JO11-2 - HOC JO11-1

 

Vorige week waren alle pupillenwedstrijden nog afgelast door de KNVB vanwege de voorspelde kou en harde wind ,maar deze week was het 10 graden warmer en windstil dus kon er wel gevoetbald worden.

Op het nette complex van Winschoten liet zelfs de zon zich voorzichtig zien.

Vandaag werd er 8 tegen 8 gespeeld , hoorde ik van een oplettende vader.

Goed : 8 tegen 8 dus, met Elmer in het doel vandaag.

Om 10:00 uur werd er afgetrapt en in de eerste minuten was het een beetje aftasten en inschatten bij beide teams. Al vrij snel weet HOC elkaar te vinden in het veld en laten ze mooi zien dat ze een team zijn. Hoewel het tempo vrij hoog ligt word er goed gevoetbald en krijgt HOC langzaam maar zeker steeds meer grip op de wedstrijd en op de bal.

Na ca. 10 minuten spelen krijgt Diego de bal voor zijn voeten na een corner van Hidde en Diego scoort het eerste doelpunt van deze wedstrijd. 0-1

Er zijn over en weer wel wat kansen,en er word leuk gevoetbald in deze eerste helft waarbij HOC iets vaker aan de bal is. Er zijn ook een paar spannende momenten maar Elmer is de rust zelf en houd het doel kalm en beheerst schoon. Dan is er opeens een voorzet van Pascal en voordat WVV het door heeft scoort Marijn de 0-2.

De jongens kunnen gaan rusten met een 0-2 voorsprong , maar hebben de wedstrijd nog niet gewonnen.

De tweede helft begint HOC afwachtend, bijna beleefd maar na een serieuze  aanval van WVV en het derde doelpunt lijken onze jongens te beseffen dat ze nog even moeten vechten voor de winst.

Deze derde goal lijkt via Roan en Marijn een mooie kopbal van Pascal te zijn ,maar die kon er net niet bij ! Er was een speler van WVV die Pascal te hulp schoot dus werd het toch 0-3.

Na deze treffer lijkt HOC nieuwe energie te krijgen en uit een corner van Hidde komt de bal via Danny bij Thijn en die laat deze kans niet liggen , 0-4 . Kort daarna een mooie kans voor Roan ,maar de bal raakt de onderkant van de lat en ketst af, jammer !  Nog geen minuut later alweer de volgende kans, na goed overspel van Hidde  en Roan kan Marijn het deze keer afmaken ,en dat doet hij . 0-5

Door deze drie doelpunten binnen vijf minuten lijkt de wedstrijd gespeeld maar de jongens blijven vechten en na een assist van Hidde maakt Thijn de wedstrijd keurig af en blijft de teller staan op 0-6 !