Ga naar de teampagina van HOC 3

HOC 3 - Valthermond 5

HOC 3 – Valthermond 5

 

Na een lange winterstop mochten de deze zondag eindelijk weer eens de wei in om onze baltechnische kwaliteiten te vertonen. Het spelersaanbod was nogal gering waardoor we slechts 2 wissels hadden waarvan ook nog 1 niet geheel fit was. Gelegenheidskeeper Jostein mocht proberen het doel schoon te houden zodat Jasper zijn voetbalkunsten kon vertonen. De vorige wedstrijd tegen de mannen uit Valthermond eindigde nipt in een winst voor hen dus wellicht konden wij vandaag de punten in Odoorn houden. 

 

We begonnen redelijk aan de wedstrijd. Het was weer even wennen om elkaar te vinden en de bal naar de juiste kleur te spelen. Er ontstonden wat kansjes over en weer. Na een aantal minuten wist Jarno Lage de bal achter de keeper van Valthermond neer te leggen. Helaas wisten we deze voorsprong niet vast te houden want al snel wast het 1-1. Helaas bleek Valthermond toch de meest handige ploeg want ze wisten  nog 5 keer op rij te scoren. Wij waren niet goed in staat ze af te stoppen en hielpen ze ook nog zo af en toe een beetje mee door persoonlijke fouten.

 

Ergens rond deze stand konden we onze zonden overdenken onder het genot van een heerlijk kopje thee

 

Het was Erik Eefting die een einde kon maken aan de doelpuntenreeks van Valthermond. Met een mooie beweging pakte hij de bal rechtstreeks uit de lucht op de slof om de 2-6 te maken. Jarno wist vervolgens nog de 3-6 te maken. Het was valthermond die het weer tot de 3-8 maakte. Erik Eefting maakte nog de 4-8 en met een uiteindelijke 4-9 als eindstand konden we concluderen dat beter snel het veld konden verlaten en naar volgende week toe kunnen werken. 

 

Captain B