Ga naar de teampagina van St Valthermond ⁄ HOC MO15-2

Valthermond HOC MO15-2 - De Weide MO15-1

Vv Valthermond/HOC MO15-2 – De Weide MO15-1


We begonnen de dag lekker positief in de kleedkamer, we kregen de opstelling te horen.
Aanvallers: Paulien, Ivanka, Marissa
Middenvelders: Felycia, Ivanka, Marissa
Verdedigers: Celeste, Anouk, Rosan, Frederique
Keeper: Marit
Daarna gingen we naar buiten voor de warming-up. Met overspelen werden sommige een beetje zenuwachtig. Toch omdat het de eerste wedstrijd na de winterstop was.
De Weide had aftrap. We begonnen best wel sterk, het lukte de tegenstander niet om te scoren. We kwamen soms zelf ook dicht bij het doel voor een kans. Maar het lukte niet om te scoren. Na een tijdje kwam jammer genoeg de 0-1 achterstand. We bleven proberen om te scoren maar het lukte niet, en even later kwam de 0-2. Na de 0-2 kwam snel de rust.
De tweede helft, wij hadden aftrap. Ivanka en ik proberen er samen tussendoor te lopen maar bij de verdediging van de Weide ging het mis. De verdediger paste de bal naar de middenvelder en die gaf de bal voor aan de aanvaller en scoorden, 0-3. Vlak daarna viel ook de 0-4. Na de 0-4 scoorde Paulien bijna. De bal ging net mis.Daarna gebeurde er niet heel veel. Maar ineens liep er een aanvaller door onze verdediging en schoot de bal door de benen van Marit heen en scoorde. Even ater was de wedstrijd afgelopen. De eerste wedstrijd met 0-5 verloren. Hopelijk gaat de volgende wedstrijd beter.

Groetjes Eline Döpp