Ga naar de teampagina van HOC JO11-2

HOC JO11-2 sluit zaalseizoen af op een fraaie vierde stek

De geelhemden van JO11-2 hebben de zaalcompetitie zaterdag 27 januari in Nieuw-Buinen afgesloten op een mooie vierde plek. Van de zes wedstrijden werden er twee gewonnen, twee gelijk gespeeld en twee nipt verloren.

De eerste potjes waren op zaterdag 6 januari in Nieuw-Weerdinge. De dubbel tegen SJO ZVC uit Gasselte, Gasselternijveen en Gieterveen stond toen op de rol. De eerste wedstrijd was meteen heel spannend. Beide zaalteams kregen volop kansen, maar het bleef uiteindelijk bij 0-0. De tweede pot tegen ZVC JO11-3 ging helaas met 2-0 verloren, maar een week later was HOC prima op dreef. In de hal van Stadskanaal werden beide wedstrijden gewonnen. Eerst werd Wildervank met 3-1 opgerold dankzij doelpunten van Milan, Jesper en Daan en een potje later schoten Floris Jan en Jesper met scherp en hield Nikia haar doel keurig schoon zodat we ook deze pot met 2-0 wonnen. Op de laatste zaterdag moesten we aantreden tegen beide zaalteams van Valthermond. Eerst tegen de koploper en dat werd een bloedstollend spannende wedstrijd. De kids van HOC vochten als leeuwen en waren zelf een keer dicht bij een treffer via een vrije bal. Aan de andere kant kreeg het sterke Valthermond ook een handvol kansen, maar Nikia bleek deze wedstrijd niet te passeren. Het bleef dus bij 0-0 en een dik verdiend punt voor HOC! De laatste wedstrijd was tegen Valthermond 2. We begonnen sterk en Jesper raakte de paal en ook Twan was dicht bij een goal. Die viel echter aan de andere kant na een snelle counter van de blauw-witten. Zelfs Bram en Nikia konden dit doelpunt niet voorkomen. HOC bleef het proberen, maar de bal wilde er maar niet in zodat de laatste wedstrijd van dit leuke zaalseizoen met 1-0 verloren ging.

Binnenkort wordt de plofbal weer ingeruild voor de veldbal en gaan de voetbalschoenen met noppen weer aan. Zaterdag 10 februari beginnen we in Odoorn dan weer aan de voorjaarscompetitie op het veld. We hebben er zin in!