HOC 3 - PROTOS 3

HOC 3

Teampagina

Na de zeer vermakelijke wok avond van de stakkers mochten de heren van Meursing en Oost weer de wei in. Nadat Mart ook wel bekend als de witte Keniaan van de vloer was opgeveegd en mevrouw de ober ons niks meer wou geven hebben we Bakkie even vergezeld in Bolle Jan en zijn we op tijd naar huis gegaan.

Om 9.15 uur was iedereen op tijd aanwezig en gingen we ons omkleden. Na een zeer intensieve warming up en alle tactische informatie was doorgegeven werd de wedstrijd op gang gebracht door arbiter Oosterdijk.

HOC 3 begon sterk aan de wedstrijd en al snel bleek het een ander camping elftal te zijn dat Protos had meegenomen. Tevens betekent dit niet dat het makkelijk zou worden. Protos creëerde goede kansen. Toch was het HOC dat op voorsprong kwam doelpuntenmaker Joop.  Er werd hard gevochten en daarom was ‘Rico’ Henk Eleveld in goeden doen!

 In de tweede helft had Protos besloten om het roer om te gooien. Door de beste speler van hun veld in goal te zetten. HOC deed dat ook door Mart eleveld te wisselen. HOC kreeg nog een verdiende penaltie. Die Basjan Kooistra- Talens goed in schoot! Verder was Olly fantastisch aan het vlaggen aangezien hij zijn warming de avond ervoor al gehad had i.v.m. een lekke band. Het was een vermakelijke wedstrijd die HOC terecht heeft afgesloten met een 2-0 overwinning.

HOC 3 bedankt het publiek en arbiter Oosterdijk voor inzet tijdens te wedstrijd.

Tot volgende week!