Ga naar de teampagina van HOC VR1

Weiteveense Boys VR1 - HOC VR1

Op zaterdag 11 november (Sint Maarten) staat Weiteveense Boys VR1 - HOC VR1 op het programma. Ondanks het drassige veld wordt er toch gespeeld. 

Na 1 minuut komt Saskia al een op een met de keeper.. Helaas gaat de bal in de handen van de keeper. Het tij keert en Weiteveen creëert bijna een kans. Maar dan spelen we weer op hun helft. Leonie gaat langs de achterlijn en geeft de bal op Andrea die voor de goal staat en de bal netjes in tikt. BAM 0-1 en dat al in de 4e minuut. Een lekker begin. Op zich zijn beide teams even sterk. Weer een kans voor Weiteveen, gelukkig is het Marije die de bal weg schiet. Kort daarna nog een schot op ons doel, gelukkig biedt Kelly haar hoofd redding. Een vrije bal van Weiteveen wordt richting het doel gewerkt, nu is het Mandy's hoofd die de bal van richting verandert. Maar dan.... Na wat heen en weer gevoetbal weer een schot op doel, op Marjan, maar helaas heeft ze de bal niet vast waardoor er nog een kans uit voort vloeit voor Weiteveen. Omdat het nogal een modderpoel is voor de goal, is Marjan helaas net te laat.. 1-1. Maar we zijn nog maar een kwartier aan het voetballen, dus er is nog niks verloren.

Aan beide kanten wordt er goed overgespeeld. Spannende corner van Weiteveen gaat langs iedereen. Een vrije bal voor HOC wordt mooi genomen door Andrea. Mandy tikt de bal bijna in het net, maar helaas was de keeper van Weiteveen net iets eerder bij de bal. Vervolgens weer een kans voor Weiteveen, een prachtige redding van Marjan! In de 30e minuut wordt Kelly gewisseld voor Chantal. Weiteveen komt weer dicht bij onze goal, maar Marjan is er op tijd bij. Aanval van HOC. Monique loopt door op de keeper maar helaas.. Linet geeft de bal op Monique, Monique geeft hem voor op Andrea, Andrea schiet, maar helaas de keeper heeft hem. Kort daarop volgt wederom een aanval van Weiteveen, maar Marije redt bij de tweede paal.

RUST 1-1

In de rust worden Linet en Rianne gewisseld voor Kim en Rieneke. Een mooie kans van Leonie, ze neemt de bal goed mee na een mooie actie. Helaas komt Leonie niet tot een goed schot. Wederom een kans en goal voor Weiteveen, maar deze wordt afgefloten; buitenspel. Een corner van HOC wordt mooi genomen door Andrea. Weiteveen krijgt vervolgens een vrije bal voor duwen onzerzijds. Leuke actie van HOC, Kim krijgt daardoor de kans om te schieten, maar helaas gaat de bal naast. 

Weiteveen speelt ons te makkelijk uit en scoort 2-1. Meteen creëren wij een kans welke nét wordt gemist. Mandy weet de bal naar voren te krijgen, Leonie breekt door, maar helaas is de keeper eerder bij de bal. Saskia wordt gewisseld voor Kelly. Een vrije bal van Weiteveen resulteert in een goal; 3-1. Monique en Mandy worden gewisseld voor Rianne en Linet. Een bal van Weiteveen wordt door Chantal in de 16 opgevangen met de armen en Weiteveen krijgt een penalty. Wederom weet de bal het net te vinden wat resulteert in een eindstand van 4-1.

Dames HOC VR1