Ga naar de teampagina van St Valthermond ⁄ HOC MO15-1

SV Bedum MO15-1 - Valthermond-HOC MO15-1

Het was nog redelijk vroeg en wij stonden alweer klaar om te beginnen met de wedstrijd. Na het fluitsignaal zetten wij ook gelijk druk om de bal te kunnen veroveren.Om te beginnen met een mooi schot van Sanne K alleen helaas had de keeper hem.Ook een mooi  een-tweetje van Sanne p en Roos werd helaas geen doelpunt.Na ongeveer 10 minuutjes te spelen kwam er een actie van Roos die hem keurig aflegt op Jorja waardoor Jorja de 0-1 kon scoren.Gelijk na de aftrap zetten wij weer druk en krijgen dan ook kansen. Zo schoot Eline M op de paal en Roos op de lat. Kaja liet ons ook ff zien wat zij kan. 2 of 3 mannetjes voorbij gespeeld en dan een assist op Jorja en die maakt hem weer af en zo staat het 0-2. Dit was ook gelijk de ruststand.

Tweede Helft

We begonnen goed aan de tweede helft maar al naar een paar minuutjes verslapten we. We deden maar gauw de kopjes weer omhoog.En dat konden we zien. Tessa,Esmee G,Claudia en Carmen stonden te verdedigen alsof hun leven er vanaf hing! Ook Esmee B stond weer een partij te keepen! Op een gegeven moment krijgen we een penalty.

Onze Captain aldus Anna mag hem nemen. Ze schiet hem tegen de keeper aan, maar in de rebound scoort ze wel. Maar dit was ook haar trucje. Het ging een beetje over en weer terwijl de tijd rustig doorgaat.

Het is Eline M die er nog een goaltje bij in prikt.

Iedereen super goed gespeeld en op naar de volgende pot!

Groetjes Jorja