Ga naar de teampagina van St Valthermond ⁄ HOC MO15-1

SJO SWB MO15-1 - Valthermond-HOC MO15-2

Vandaag speelden we tegen SJO SWB, de koploper. we speelden 5-3-2. dus 5 verdedigers , 3 middenvelders en 2 voorin. Frederique stond op doel. Toen de tegenstanders aftrapte kwamen ze gelijk met een actie via de lijn bij ons doel, maar ze kwamen niet langs Marit. We begonnen de wedstrijd heel erg goed. Toen werd het iets minder, de tegenstanders scoorden 1-0 Toen hadden wij aftrap. Eline schoot naar Zayra, zodat Felycia, Paulien en Celine meteen naar voren konden rennen. Zayra schoot hem direct naar voren alleen toen kregen de tegenstanders de bal doordat ze kopten.met nog een paar acties scoorden ze weer.2-0

We hadden weer de aftrap en gebruikte dezelfde tactiek.Helaas kreeg de tegenstander weer de bal. alleen Frederique hielt hem tegen. ze schoot de bal naar Celeste en die maakte een actie alleen wij konden niet vrij komen te staan. toen hadden de tegenstanders weer de bal en scoorden weer 3-0. Weer aftrap. weer de zelfde tactiek, toen de tegenstanders de bal hadden schoten ze naast het doel en kwam die vast te zitten in het hek. Anouk nam de doeltrap.  Toen werd Celine gewisseld voor Evelien. 

De tegenstanders scoorden weer, 4-0. toen SJO SWB de bal had kwamen ze niet langs Marissa die het heel erg goed. helaas scoorde ze weer. 5-0. toen kwamen er nog een paar reddingen van Frederique en een paar doelpunten, in de rust was het 9-0. 2e helft. we begonnen de 2e helft weer goed. er kwam een corne en die werd tegengehouden door Frederque. Rosan kreeg de bal en kwam met een acties voor en schoot de bal naar Paulien. die schoot naar Eline alleen die kwam er net niet bij want de bal was te hoog. toen scoorde de tegenstanders nog 4 keer en stond het 13-0 . toen hield Frederique de bal een paar keer tegen of schoot Rosan , Marit, Anouk of Marissa hem weg. de tegenstanders scoorde weer 14-0. toen kwamen de tegenstanders steeds niet bij het goal. uiteindelijk scoorde Marit per ongeluk een eigen doelpunt. 15-0.

Dennis en Xander bedankt!