Ga naar de teampagina van

DRENTHINA JO11-2 – HOC JO11-2

HOC JO11-2 MAG HEEL EVENTJES DROMEN VAN BEKERSTUNT TEGEN DRENTHINA

Amper twee dagen na de spannende lichtwedstrijd tegen HH’97 mochten onze geelhemden zaterdagochtend 21 oktober al weer aantreden tegen het sterke Drenthina uit Emmen. Het was vroeg dag op deze eerste dag van de herfstvakantie, want we vertrokken al om 8.10 uur vanaf de Oringer Marke richting het fraaie jeugdstadion aan de Oude Roswinkelerweg. HOC had er weer zin en speelde een prima wedstrijd tegen jongens die doorgaans toch een kopje groter waren dan wij. We kwamen zelfs op 1-0, maar Drenthina bleek daarna toch te sterk en na een ruststand van 3-1 werd het 12-1 voor de groen-witten uit de Vlinderstad.

We kwamen deze ochtend als een raket uit de startblokken. Steijn begon eens een keertje in de spits en hij was al snel succesvol en kon de bal van dichtbij intikken: 1-0 voor HOC! Bram en Milan gaven achterin weinig tot niets weg en doelvrouw Nikia stond vaak op de goede plek. Er werd prima samengespeeld door HOC en ook van achteruit werd de aanval vaak goed opgebouwd. Op het middenveld stonden Jeen, Jesper en Twan weer hun mannetje en de sterke thuisploeg moest flink aan de bak om de vroeg opgelopen schade te herstellen. Het duurde dan ook even voordat de gelijkmaker viel. Vlak voor rust maakte Drenthina er nog 3-1 van, maar ook HOC kreeg via ondere andere Daan kansjes om te scoren. Na de ranja ging Steijn keepen en verhuisde Nikia naar het middenveld. HOC bleef prima spelen, maar Drenthina schakelde een tandje bij en bleek toch net even wat sterker dan onze dapper strijdende geelhemden. Steijn verdedigde zijn doel met verve en Bram en Milan gaven zich niet zomaar gewonnen. Maar tegen dit groen-witte kruit was in de tweede helft weinig opgewassen en de thuisploeg kon de score zo verder opvoeren. HOC bleef ondertussen prima voetballen en had zeker nog wel een doelpuntje verdiend. Het mocht helaas niet zo zijn zodat deze bekerpot uiteindelijk in 12-1 voor Drenthina eindigde.

Zaterdag 28 oktober mag HOC het weer thuis in Odoorn proberen, want dan spelen we al weer onze vijfde competitiewedstrijd tegen koploper Hoogeveen JO11-3. Als we weer zo spelen als tegen Drenthina wordt dat vast en zeker ook weer een mooie pot voetbal!