Ga naar de teampagina van HOC - Valthermond VR1

HOC VR1 - Hollandscheveld VR1

Het is weer zaterdag, dus we mogen weer voetballen! Voordat we beginnen wordt er eerst een bijna complete groepsfoto gemaakt. 
Hollandscheveld mag om half 3 aftrappen. Zij zetten meteen veel druk, maar echte kansen worden er niet gecreëerd. Mandy schiet de bal, maar deze is helaas voor de keeper. Hollandscheveld heeft een schot op Priscilla. Priscilla raakt de bal niet goed, waardoor haar vinger uit de kom is gegaan.. Ze moet noodgedwongen het veld verlaten. Marjan neemt de plek van Priscilla over. Door wat geklungel van ons heeft Hollandscheveld ineens een mooie kans, gelukkig komt de bal op de lat. Vervolgens zijn wij in de aanval. Leonie wordt van de bal gelopen. Een terugspeelbal op de keeper leidt tot een indirecte vrije bal, helaas zonder resultaat. Wederom een kans voor HOC, Mandy lost een hard schot, deze wordt geblokt. Nieuwe aanval, Kim geeft de bal aan Mandy en Mandy weer aan Leonie. Er wordt hands gemaakt.. Geen penalty? Een corner voor HOC, Kim neemt hem. Kim speelt de bal naar Leonie en zij kaatst hem. Kim geeft de bal voor, maar helaas in de handen van de keeper.  Weer een aanval: Manon is aan de bal, ze geeft een voorzet op Kim en zij neemt de bal mee. Ze tikt hem vervolgens door op Leonie en die geeft de bal terug op Mandy die uithaalt op doel. De keeper tikt hem net over. 
Hollandscheveld krijgt een vrije bal en corner. In beide gevallen wordt de bal weggewerkt door onze verdediging en keepster Marjan. HOC wisselt: Andrea erin voor Kelly en Saskia erin voor Manon. Hollandscheveld heeft een afstandsschot (voorzet), maar deze gaat helaas over Marjan heen.. 0-1. Vrij snel daarna wordt de bal naar voren geschoten en Saskia schiet op de keeper die de bal los laat en Saskia schiet raak. Helaas wordt het doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. 
RUST
José en Rieneke zijng gewisselt voor Marloes en Rianne. We zetten meteen druk. Een mooie voorzet van Leonie op het hoofd van Kim, helaas gaat de bal naast het doel. Hollandscheveld komt dreigend oplopen, een steekpass door onze verdediging zorgt ervoor dat hun spits door kan lopen op Marjan. Helaas maakt ze de kans beheerst af 0-2. Over en weer blijven de kansen komen. Mandy loopt op rond de 16 maar wordt hard onderuit gehaald. De vrije trap wordt genomen door Saskia, maar deze gaat helaas over. Even later een corner voor Hollandscheveld en deze wordt goed weggewerkt door Marloes, goed Loes! Vervolgens heeft Mandy de bal op het middenveld. Ze speelt de bal door op Leonie en Leonie speelt 2 man (vrouw) voorbij en scoort! 1-2! Kelly komt erin voor Marije, die het veld uit komt sprinten. Een vrije bal voor HOC die door Kelly wordt genomen. De bal komt in de 16 voor de voeten van Mandy. Was er sprake van hands? De scheids vindt van niet en Mandy scoort de 2-2! Dan speelt Andrea de bal naar voren en de bal komt terecht bij Leonie. Ze komt 1 op 1 met de keeper en weet weer het net te raken.. 3-2! Lekker ladies!! Manon komt erin voor Monique. We blijven aanvallen. Mandy passeert 2 dames, maar schiet helaas naast. De frustraties lopen op bij Hollandscheveld. Meer geduw, meer fouten.. hier moeten we gebruik van maken. Nog een schot van Mandy maar deze gaat helaas over. Het gaat over en weer, maar eindelijk fluit de scheids! De 3 punten blijven in Odoorn. Weer ontzettend gevochten met elkaar!