Ga naar de teampagina van HOC JO11-2

HOC JO11-2 - VIOS JO11-1G

VIOS OOSTERHESSELEN MAATJE TE GROOT VOOR PRIMA SPELEND JO11-2

Na het spektakelstuk in Hoogeveen tegen de Weide (7-5) mochten onze boys & girl zaterdagochtend 14 oktober voor het eerst deze herfstcompetitie thuis de wei in tegen VIOS uit Oosterhesselen. En dat bleek een zeer geduchte tegenstander, want na amper vijf minuten spelen stond het al 3-0 voor de bezoekers. Uiteindelijk werd het 12-2.

HOC moest het deze ochtend zonder Milan doen die nog wat te veel last van zijn enkel had. In de beginfase werden we overrompeld door het snelle ‘tikkietakkie-voetbal’ van VIOS en keepster Nikia kon meteen vol aan de bak. Oosterheselen had een paar zeer handige en slimme voetballers in de gelederen en pas na de 4-0 kwam HOC wat beter in de wedstrijd. Laatste man Bram ging voorop in de strijd en er kwam meteen wat meer vuur in het HOC-team. Ook Steijn hield achterin heel wat ballen tegen. VIOS maakte er nog wel eerst 6-0 van, maar na goed doorzetten van linkspoot Twan op de linkerflank kon onze spits Daan zijn wekelijkse goaltje weer meepikken. Even later scoorde VIOS nog de 7-1 en was het tijd voor de welverdiende rust met verfrissende ranja.

HOC pakte in de tweede helft de draad weer op en het middenveld met Jesper, Jeen en Floris Jan begon steeds meer ballen te veroveren. VIOS bleef ondertussen met scherp schieten, maar HOC legde ook een paar fraaie aanvallen op de mat. Uit een van die mooie combinaties maakte Twan de 10-2 met een bekeken schuiver. VIOS kreeg nog de nodige kansen om de score verder op te voeren, maar mede dankzij prima keeperswerk van Nikia bleef het deze fraaie nazomerochtend bij 12-2.  

Donderdag 19 oktober staat de lichtwedstrijd tegen HH’97 op het programma. Dan wordt er om 18.45 uur afgetrapt in de arena van Exloo.