Ga naar de teampagina van HOC - Valthermond VR1

05-10-2017 HOC Vr1 – Noordscheschut Vr1

Vanavond staat de 2e competitiewedstrijd op het programma. We spelen in Exloo. Het is 20.00, we zijn begonnen.

We zetten meteen veel druk, we hebben mooie acties en na 10 minuten zet Manon ons op een verdiende 1-0 voorsprong. Vervolgens een actie van Andrea aan de rechterkant. De bal komt voor bij Manon, helaas gaat de bal naast.

Een mooie bal wordt gegeven door Chantal op Kelly en haalt uit. Helaas gaat de bal achter. Uiteindelijk na goed voetballen komt er een corner voor HOC. Andrea neemt de corner, de bal komt goed terecht bij Mandy die kan koppen, helaas net naast. Inmiddels een doeltrap voor Noordscheschut, deze wordt door Mandy opgevangen en haalt direct vol uit. Doelpunt 2-0.

Ingooi voor Noordscheschut, maar al gauw zijn we weer aan de bal. Leonie kopt de bal over de verdediging en zet voor. Manon kan de bal op doel schieten, maar schiet in de handen van de keeper. Noordscheschut komt in de aanval en krijgen een kans, ze schieten op doel maar in de handen van Priscilla. In tussentijd maakt Noordscheschut hands, helaas wordt hier niet voor gefloten. Er ligt een speelster van Noordscheschut op de grond, even adempauze.

Inmiddels komt er een wissel: Kelly eruit, Marije komt voor haar erin. Chantal gaat linksback spelen. Kim wordt gewisseld, Rianne vervangt haar.

Leonie loopt op vanaf de rechterkant, kapt iemand uit en speelt de bal naar Mandy. Mandy neemt de tijd, kijkt en schiet. 3-0

Er wordt gewisseld, Andrea gaat eruit en Marjan komt op haar plaats. Mandy wordt tijdens een aanval onderuitgehaald, gelukkig valt het mee. Manon neemt de vrije trap, helaas gaat deze over.

Chantal zet voor, maar Manon mist. Er komt nog een vrije bal voor HOC. Monique neemt deze en speelt de bal naar Mandy, Mandy scoort. 4-0

In de 40e minuut valt de helft van de verlichting uit. Dus Rust.

 

Na de rust komt Saskia erin voor Leonie. Er is een goede pass van Mandy op Manon, die helaas net naast schiet. HOC zet goed druk en is vol in de aanval. Goede bal van Chantal op Saskia die de bal helaas op de lat kreeg. Meteen daarna weer een goede aanval van HOC.

Chantal speelt de bal naar Manon, zij neemt hem mee en geeft goed voor. Saskia schiet net naast.

Iets later weer een aanval van HOC. Mandy schiet, bal eindigt onderkant lat. Manon krijgt hierdoor de kans om af te maken, maar mist. De bal komt bij Rianne terecht en schiet. Helaas heeft de keeper de bal. 

Keeper Noordscheschut neemt de bal uit, deze komt via via bij Priscilla voor het doel, maar wordt goed weggewerkt door Marloes.

Noordscheschut gooit in, maar HOC gelijk weer aan de bal. Helaas komt hier niets uit.

Priscilla heeft nog even een actie, komt het doel uit tot de cornervlag en geeft de bal een flinke dreun.

Er komt een wissel. Linet komt erin voor Rieneke.

Manon neemt de bal mee naar de achterlijn en geeft hem voor. Keeper vangt hem niet, Rianne krijgt hierdoor een kans, maar helaas keeperbal.

Iets later komt Linet op vanaf de linkerkant en ziet Manon vrij staan en geeft de bal aan Manon. Dit was een mooie kans voor Manon, maar helaas.

Daarna krijgt Chantal nog een goed kans, helaas. We zijn nog niet klaar… Mandy geeft de bal aan Manon, ze neemt hem mee, geeft voor en Chantal hoeft er alleen nog maar tegenaan te lopen… en dat doet ze. 5-0

Er wordt gewisseld. Chantal en Marloes eruit, Kelly en Kim erin.

Ingooi HOC. Mooie combinatie tussen Rianne en Saskia. Saskia kan de bal meenemen. Er komt een corner voor HOC. Andrea neemt deze. Marjan maakt het de keeper even lastig. Rianne krijg de bal en schiet jammer genoeg staat de verdediging op de doellijn en haalt weg.

Er is wat geklungel achterin, helaas een eigen doelpunt. 5-1

We pakken het weer op. Rianne komt met een mooie voorzet op Leonie, Leonie neemt de bal mee naar de achterlijn, geeft voor en Saskia maakt keurig af. 6-1

Ingooi HOC, kelly gooit de bal in naar Linet. Linet zet voor op Andrea, helaas in de handen van de keeper. De 90 min zijn voorbij, scheidsrechter fluit af. 3 punten blijven in Odoorn/Exloo.