Ga naar de teampagina van St Valthermond ⁄ HOC MO15-1

Valthervond Mo15 1 – Heerenveen Mo15 1

Vandaag stond de wedstrijd tegen Heerenveen op programma. Na een goede warming up begonnen we sterk aan de wedstrijd en de eerste kans was dan ook van Jorja, maar deze stuitte op de keepster. We zetten goed door met elkaar en dan weet Anna er door te komen en legt de 1-0 erin.  We blijven druk houden en de sterkere partij en Heerenveen krijgt nauwelijks kansen. Het is dan ook helaas dat het met rust nog 1- 0 is en we Heerenveen daardoor in de wedstrijd laten. 
Heerenveen komt sterker uit de kleedkamer en zet meer druk. Zo doet Esmee een paar goede reddingen. We weten er nog een keer uit te komen  en Jorja wordt het onderuit gehaald. Een vrije bal van Anna gaat over de keeper het doel in. 2-0 .
Tegen alle verhoudingen van de eerste helft in scoort Heerenveen de snelle aansluitingstreffer. En even later ligt ook de 2 -2 erin. We weten de druk niet meer op de tegenstander te krijgen en door een penal tegen komen we op op 2-3. Alles op alles om nog een punt te pakken. Hier weet Heerenveen nog 1 keer van te profiteren. Zo eindigt de wedstrijd in een 2-4.  Een stand die niet bij de goede eerste helft pastte..
Op maar weer naar de volgende wedstrijd
Groetjes Claudia