Ga naar de teampagina van HOC JO11-1

HOC JO11-1 - Borger JO11-1

9 september 2017

Naeen mooie overwinning de eerste wedstrijd beginnen de jongens van O11-1 denk ik vol vertrouwen aan hun tweede wedstrijd. Tot grote blijdschap van de spelers en iets minder van de supporters gooide de regen voor onze toppers geen roet in het eten en kon er lekker gevoetbald worden.

In de stromende regen met het publiek diep weggedoken onder de paraplu ging de wedstrijd van start. Elmer stond de eerste helft in het doel en werd de tweede helft het doel verdedigd door Roan.

Diëgo stond achterin en voor de rest van het team was de leider een beetje aan het aftasten wat het beste plekje voor iedereen was.Maar daar hadden de jongens totaal geen last van.Achterin zorgde Diëgo voor overzicht en rust in het bij vlagen stormachtige spel. Er waren mooie akties ,er werd samengespeeld en er vielen over en weer de nodige doelpunten. 

Gelukkig scoorden onze toppers meer doelpunten dan de tegenstander en eindigde dit enerverende duel niet alleen met een nat pak maar ook met een hele mooie overwinning van maar liefst 10 - 4 !

Goed gedaan jongens ,complimenten voor dit leuke team.