Ga naar de teampagina van HOC VR1

HOC VR1 - CEC VR1

Zaterdag 16 september is het weer zover, we mogen aantreden tegen CEC.

Al in de 3e minuut heeft HOC de eerste kans: na een goede aanval is het Andrea die de bal in de handen van de keeper schiet. In de 4e minuut wederom een aanval waarbij Mandy de bal goed voorgeeft waarna Monique met een prachtig schot de bal tegen het net werkt, 1-0!
Een goede bal van Saskia op Mandy die beheerst afmaakt en al in de 6e minuut staat de 2-0 op het scorebord. We spelen veel op de helft van CEC. Wederom een mooie voorzet van Mandy vanaf de rechterkant waaruit Saskia weer weet te scoren, 3-0!
Na opnieuw een aanval over rechts weet Mandy de bal mooi voor het doel te krijgen, de bal beland bij Rieneke voor de voeten en deze mist het doel maar net.
Niet veel later wordt Mandy de diepte ingestuurd en onderuit gehaald in de 16 meter, helaas legt de scheidsrechter de bal niet op de stip. In de 20ste minuut wordt Lia gewisseld en komt Kim binnen de lijnen. In de 25e minuut weer een uitstekende corner van Andrea alleen Saskia weet deze niet te benutten. In de 28e minuut is het wel weer raak, na een keurige opbouw van achteruit komt de bal uiteindelijk bij Mandy terecht die met een steekpass Saskia weet te bereiken, Saskia aarzelt geen moment en schiet de 4-0 binnen! In de 32e minuut draait Mandy goed weg bij haar directe tegenstander maar haar schot wordt gestuit door de keeper.
CEC komt er vervolgens goed door maar het schot wordt door Priscilla gepareerd. Opnieuw een aanval van CEC waarbij Marije tegen de grond gaat, maar deze aanval resulteerde niet in een grote kans. Mark Drenth wil als altijd voor de volle winst gaan en geeft zijn elftal nog een paar goede aanwijzingen vanaf de zijlijn.
CEC probeert nog voor de rust een tegentreffer te forceren maar de verdediging van HOC staat als een huis. In de 43e minuut ontstaat er nog een  mooie aanval van de dames uit Odoorn maar de bal wordt net overgekopt, de ruststand blijft staan op 4-0.

Omdat het weer guur en koud is wordt er in de rust volop genoten van de warme thee!

In de rust heeft er een wissel plaatsgevonden, Marjan neemt even plaats op de bank en Lia in het veld. CEC lijkt goed uit de kleedkamer te zijn gekomen en beginnen fel maar de dames in de verdediging van Odoorn staan hun mannetje. Na een  mooie pass van achteruit komt Mandy 1 op 1 met de keeper, welke ze mooi weet te omzeilen, 5-0. De wedstrijd lijkt hiermee gespeeld maar het balletje kan raar rollen. In de 59e minuut wordt er heerlijk gecombineerd door Mandy en Saskia maar weten ze het doel niet te vinden. Een minuut later weet Kim met een lange bal Mandy te bereiken, Mandy kan alleen door richting de keeper en tekent voor de 6-0.
In de 64e minuut wordt Marije gewisseld voor Marjan. In de 66e minuut een klein kansje voor Mandy maar deze bal gaat helaas naast. Na goed combinatiespel op het middenveld komt de bal terecht bij Saskia die hard uithaald maar deze bal gaat net over de lat. Vervolgens weer een snelle uitbraak van Mandy die ook de 7-0 op haar naam zet. CEC heeft geen controle meer over de wedstrijd en HOC domineert volledig.
De laatste vrouw van CEC geeft wel heel makkelijk een corner weg maar deze levert ons niks op. Na een goede pass van Mandy krijgt Rieneke een goede kans maar weet deze niet te verzilveren. Marije komt weer binnen de lijnen en de sterk spelende Saskia verlaat het veld. 
Monique geeft een hele mooie bal op Mandy en zij weet er 9-0 van te maken. Na een mooie aanval van HOC over verschillende linies ligt ook de 9-0 achter de keeper door niemand anders dan natuurlijk Mandy. Een goede aanval van CEC wordt gestuit door Kim die de bal uitstekend wegwerkt. Met nog een kleine 3 minuten op de klok lijkt dit de eindstand te gaan worden echter weten de gasten uit Emmercompas in de 90e minuut nog een goaltje mee te pikken, 9-1, wat tevens de eindstand is.

‚Äč