Ga naar de teampagina van HOC 3

VvHOC 3 - VKW 3

De wedstrijd van woensdag 6 september tegen VKW werd afgelast dus mochten we gisteravond (14 september) weer in de baan tegen VKW. Onze geliefde leider Leo was later dus trad Arjan op de voorgrond en pakte de rol van de manager direct goed op. De koffie was op dus kon het sterrenelftal van Arjan zich naar de kleedkamer begeven en zich in de geel zwarte kostuums hijsen. Na de herfststorm van woensdag was het veld in Exloo compleet bezaaid met takken. Dus hebben wij een nieuw onderdeel aan de warming-up toegevoegd namelijk takken opruimen. Om eerlijk te zijn verging dit enkelen uit het team erg goed en kan ik het hun aanraden om hier wat mee te gaan doen!
1e helft
Het fluitsignaal klonk en HOC verzorgde de aftrap. De eerste minuten was het erg zoeken hoe er gevoetbald moest worden, het spel ging over en weer. VKW probeerde erg vaak op te bouwen maar omdat wij er erg strak op zaten kwam hier weinig gevaar uit. De mid-mid positie was opgevuld door Brian en Basjan die dit erg goed op pakten.
 Wist u dat: Ome Andre er vandaag alweer was te kijken bij zijn geliefde neefje Basjan wat Basjan achteraf toch wel heel spannend vond.
 Na zo’n twintig minuten voetbal werd het spel vooral op de helft van HOC gespeeld maar het middenveld en de verdediging hield het redelijk goed stand. Toch moest Jasper een enkele keer ingrijpen wat hij zoals gewoonlijk erg goed heeft gedaan. Rob werd nog een keer langs de zijlijn gestuurd en schoot… DOELPUNT HOC, onee toch niet, helaas zat het zijnet deze keer in de weg. De scheidsrechter had wel genoeg gezien tot nu en floot af voor een bakje thee, ruststand 0-0.

3e helft
In de kleedkamer werd nog even kort nagepraat en daarbij was onze conclusie: we kunnen de tweede helft beter vergeten, dus we gaan maar door naar de derde helft. In de derde helft kwamen alle sterke verhalen weer op tafel en er werd hier en daar een broene knuppel genuttigd.
Aanstaande zondag mogen we het sportcomplex van Schoonoord weer eens inspecteren en de drie punten meenemen naar het mooie Odoorn. 
Met vriendelijke groet,
Henk.