Ga naar de teampagina van HOC JO11-1

Borger JO11-1 - HOC JO11-1

Vandaag  zijn de jongens van HOC JO11-1 op bezoek in Borger.

Het is om 9:00 uur nog niet zo warm , dus heerlijk weer om te voetballen.

HOC begint rustig , bijna nonchalant, aan de wedstrijd en  word  hiervoor na het eerste balverlies in  de eerste minuut gelijk afgestraft ,de eerste goal is in 30 seconden al gevallen voor Borger en bijna gelijk daarna is er een tweede kans voor Borger , maar die gaat net naast. Borger is goed wakker  en scoort al vrij snel ook hun tweede doelpunt deze ochtend.

De bal is  vaak uit het veld en er moet steeds opnieuw ingegooid worden.

Na een minuut of vijf is HOC ook wakker en begint beter te spelen.

Dit word  beloond door een  goal voor Hidde , 2- 1. Toch blijft het oppassen want Borger is niet van plan om de voorsprong weg te geven, maar  Roan laat ook van zich horen en laat niet gebeuren dat de voorsprong verder uitgebreid word en heeft verschillende mooi reddingen. 

Het lukt Hidde om nog een tweede keer het doel te bereiken en zorgt voor de gelijkmaker 2-2.

Borger word venijniger want die zien de bui al hangen, na een gemene teckel op Marijn  grijpt de scheidsrechter in en mag Hidde een penalty nemen,deze gaat er weer keurig in 2-3.

HOC neemt het spel nu toch echt over en Borger heeft niet meer zoveel te vertellen, Pascal ziet ook zijn kans schoon ,vanaf een afstand schiet hij zomaar de 2-4 binnen. De keeper is inmiddels zo geblesseerd dat hij het veld verlaat en er een nieuwe keeper in het doel komt.

Het word nog even heel spannend als Borger de bal heeft en Roan best ver bij zijn doel vandaan is. Borger ruikt  een kans om weer aan te sluiten ,maar gelukkig staat Thijn er om de bal bij het doel vandaan te schieten. Er blijven kansen voor HOC maar de bal gaat er elke keer net niet in, Borger blijft gevaarlijk. Onze jongens laten deze eerste helft wel weer duidelijk zien dat ze een enorm goed team zijn en ik durf bij rust te vertrouwen op een goede afloop voor HOC.

Na de rust en de ranja komt ook het zonnetje erbij en dan gaat HOC echt als een speer !

Marijn breid de voorsprong al snel uit naar 2-5 ,maar Borger geeft zich nog niet gewonnen en beantwoord met de 3-5. En zo word het toch weer spannend. 

Marijn geeft weer een beetje lucht want ook de 3-6 is voor hem en dit smaakt naar nog meer ,in rap tempo volgen er nog vier doelpunten door Hidde en Marijn , en doen dit mooi om en om.

Borger probeer de schade nog te beperken en komt een beetje terug ,maar Roan die is goed op dreef en laat het publiek genieten van zijn keeperskwaliteiten.

Inmiddels heeft er nog een speler van Borger het veld verlaten en zijn ze door hun wissels heen , dus er word verder gespeeld met twee keer 6 man in het veld.

Marijn ,Thijn en Pascal strooien nog wat zout in de wonden van Borger en  beslissen de wedstrijd op 3-13 . Hiermee laten  ze nogmaals even zien dat HOC zeker niet onderschat moet worden !