Ga naar de teampagina van HOC JO11-2

TOPPERS HOC JO11-2 MAKEN HALF DOZIJN VOL IN GASSELTERNIJVEEN!

TOPPERS HOC JO11-2 MAKEN HALF DOZIJN VOL IN GASSELTERNIJVEEN!

Na twee weken welverdiende rust mochten onze geelhemden zaterdagochtend 12 mei de groene wei weer in. Tegenstander was dit keer het tweede JO11-team van Gasselternijveen. HOC JO11-2 volgde in het bijzonder fraaie jeugdstadion (met handmatig scorebord) van de plaatselijke voetbalclub het goede voorbeeld van hun collega’s van JO11-1 en wonnen de sportieve, leuke voetbalpot met 6-1.

Daan en Floris Jan konden er niet bij zijn, maar gelukkig was ‘oude bekende’ Pascal bereid om na zijn eigen wedstrijd met JO11-1 ook nog met ons mee te ballen, top! Om stipt half 11 klonk het eerste fluitsignaal en HOC liet er ondanks de zeer warme omstandigheden geen gras over groeien. Jesper was met een bekeken punter als vrij snel succesvol voor HOC. De thuisclub had ook een paar handige spelers in de gelederen en kwam er een paar keer snel en dreigend uit. Milan en Steijn waren echter alert en goalie Nikia greep een paar keer goed in. Het middenveld met Jeen, Jesper en Twan had de zaakjes goed op orde en de druk van HOC hield aan. Na een handvol corners was het bij de zesde eindelijk raak: Jeen kopte een hoekschop van Jesper prachtig in. 2-0 voor HOC! Voor rust kreeg Bram ook nog een paar kansjes, maar tot aan de zeer welkome ranja bleef het bij deze score.

Na rust werd het toch nog eventjes spannend voor HOC. Een onschuldig ogend schotje van de thuisclub rolde pardoes door de handschoenen van onze arme Nikia en even later was Gasselternijveen zelfs dicht bij de gelijkmaker. Voor HOC het sein om nog maar eens het gaspedaal in te drukken. Pascal kreeg het op zijn heupen en zette zijn handtekening onder een ware hattrick. Eerst scoorde hij met een geplaatste schuiver, daarna met een fraaie volley uit een corner en tenslotte nog een keer met zijn gevreesde linker. Bij de Gasselternijveners vloeiden de krachten en het geloof langzaam maar zeker weg en Jesper mocht nog voor het slotakkoord zorgen. Uit een afgeslagen corner knalde hij de bal met een diagonaal schot in de verre bovenhoek. Milan en Steijn hadden de score nog verder op kunnen voeren, maar hun schoten vlogen helaas net over het doel van de tegenstander. Zo bleef het bij 6-1, een mooie zege na een dito wedstrijd!