Ga naar de teampagina van HOC JO13-2

Musselkanaal JO13-3 - HOC JO13-2G

Wedstrijd verslag Musselkanaal JO13-3 - HOC JO13-2G

 

 

Het was deze zaterdag ochtend lekker zonnig en HOC had er zin in. Tegenstander in deze was Musselkanaal. Direct vanaf het begin wordt er druk gezet van HOC, er wordt gedreigd op het doel. Er komen goede ballen van achter van Ruben en Kars. Een schot op het doel wordt helaas gemist. Maar de stemming zit erin bij HOC. Musselkanaal komt niet aan voetballen toe. De hele tijd zit HOC merendeel op de helft van Musselkanaal. En wanneer musselkanaal toch wil komen is de achterhoede er klaar voor en zorgen ze ervoor dat ze niet verder komen. Het harde werken wordt in de 23e minuut beloond door een doelpunt van Twan van Veen. Nu is de spanning van het eerste doelpunt eraf en begint HOC echt te voetballen. Constant is er de dreiging van HOC. Er wordt overgespeeld, er wordt mooi gevoetbald.

Maar vlak voor rust komen er nog twee super kansen: Ruben Elting schiet op het doel echter gaat deze helaas over. Roy Klooster krijgt in het eind van de eerste helft de bal nog op de slof maar deze gaat helaas naast. En zo gaan we de rust in.

De tweede helft is amper 3 minuten onderweg of Nienke Kroeze speelt naar Twan van Veen en deze legt de bal panklaar voor Joep van der Veen en deze schiet hem genadeloos in de kruising 2-0. 2 minuten later schiet Twan helaas in de handen van de keeper. Musselkanaal wil wel voetballen maar komt steeds niet verder dan de middenlijn. Daar worden ze opgewacht door o.a. Jarno Rossel Stijn Scholten Ivar Ponsioen. Die houden het overzicht op het middenveld. Het derde doelpunt kan niet uitblijven en deze wordt uiteindelijk gemaakt door Twan van Veen. Amper 3 minuten later krijgt Jarno Rossel de bal goed op de voet en hij maakt de 4-0.

Joep van der Veen komt helaas in aanraking met een tegenstander en verlaat geblesseerd het veld. Er komen nog wat speldenprikjes van Musselkanaal, maar lopen daar tegen de defensie aan van HOC. Nino Abbing, Kars Wessels en Ruben Elting. Het mag allemaal niet baten.

HOC wint met 4-0 van Musselkanaal.