Ga naar de teampagina van St Valthermond ⁄ HOC MO15-1

Valthermond-HOC MO15-1 - DWP MO15-1

Vanavond stond de inhaalwedstrijd tegen DWP op het programma in Odoorn. Het was een mooie temparatuur en we begonnen i.p.v. de warming up, eerst met een cooling down..ijsjes van Lonneke.

Daarna moest er dan toch maar warm worden gelopen.

 

Om 19.05 begonnen wij met de aftrap. De bal wordt terug gelegd op Kaja. Deze schiet hem mooi richting Jorja en die gaat er als een speer vandoor en schiet hem binnen. 1-0. Hoe flitsend wil je beginnen.

Er volgt een Klein kansje DWP, maar deze gaat uiteindelijk ver naast.  Wij gaan weer aanval.. Esmee G geeft de bal voor , Lonneke schiet deze maar net over. We nemen de aanval meteen weer over en een schot  Jorja wordt gestopt door de keepster. Weer een aanval van ons, Jorja zet goed door en zet keepster op het verkeerde been en scoort de 2 0. DWP neemt aftrap, maar al gauw gaan wij weer in de aanval, Jorja  speelt keepster uit en komt voor leeg doel. 3 0

Weer een mooie bal van Kaja op Roos, deze legt terug op Anna die hem weer door passed op Jorja.. deze schiet op doel, maar de keepster tikt hem eruit.

We beginnen steeds meer te voetballen en dit leidt tot meer en meer kansen, maar de keespter van hun redt wederom een paar keer.

Verre ingooi van Claudia op Jorja, deze loopt mooi door, maar wederom staat de Keepster in de weg

Dan een aanval van DWP, maar Esmee B houd haar doel  klein en tikt hem naast.. corner wordt goed uitverdedigd en wij kunnen er weer uit.

Tegenstander zet even wat meer druk, maar hier houdt Tessa het hoofd cool en kopt 2 keer goed weg.

Toch zet Dwp iets meer aan en er volgt een goede aanval, maar Esmee B komt goed uit en keert de bal. Dwp vangt weer op, maar Esmee G werkt hem goed weg. Anna werkt de corner goed weg, en geeft de bal mee, rent zelf naar voren en neemt weer over, dan wordt ze onderuit gehaald. Ze neemt de vrije bal zoals Anna dat kan en schiet hem mooi over de keepster in het net 4 0. Carmen verdedigd goed mee, maar haar tegenstander vindt dit een overtreding en haalt daarom Carmen neer. Anna neemt vrije bal en passed op Jorja kans nr?.

Ingooi  tegenpartij kimt werkt hem weg en schiet hem naar voren, er volgt een schot, maar bal gaat naast.

Uittrap door DWP, maar Sanne P vangt  op en geeft de bal aan Carmen, deze wil in aanval gaan, maar scheids fluit voor rust.

 

DWP neemt na de verdiende pauze de aftrap. De bal beland al gauw buiten de lijnen. Een verre ingooi van Carmen op Jorja, bal komt bij Anna en deze geeft voor op Lonneke, die hard op doel schiet, maar keeper tikt hem weg, Roos staat goed op te letten en loopt goed door, waardoor ze hem alsnog rustig in het doel kan leggen. 5 0

Het spel gaat wat heen en weer, met beste kansen en meest aanval meest van onze kant.

We spelen goed. Anna  krijgt de bal en tikt hem netjes over de keepster. 6 0

Mooie aanval. Sanne P schiet net naast.

Kans tegen partij naast.. terwijl hun coaches juichen, haalt onze Esmee b de bal rustig achter het doel vandaan. Hij zat er niet in.

Esmee B ziet Lonneke vrij lopen en trapt uit op Lonneke deze geeft een prachtige pass op Jorja die op scherp staat vanavond  7 0.

Ingooi Carmen op Anna die geeft hem mooi mee aan Roos, deze stoomt op doel af en werkt hem hard in net. We gaan verder en er volgt een mooie voorzet van Kim, die de verdediging even heeft ingeruild voor de aanval, maar keepster redt.

We blijven maar kansen creeëren en zo weet Jorja vanaf de zijkant over de keepster het net nog een keer te vinden.  9 0

Kaja  komt vanachter uit makkelijk passerend  naar voren. Weer een kans.

Hard schot Lonneke  gekeerd door keepster.. Anna en Jorja gaan beide voor de 10,  maar de tegenstander neemt over. Nog een aktie van Kaja en Tessa?? Wat de bedoeling was? Ze belanden in ieder geval samen op de grond, maar kunnen beiden lachend weer op staan.

Tegenstander wil toch met een goal naar huis lijkt het en komt nog een keer in de aanval, maar Eline werkt knap weg. Nog een  aanval, maar ook onze Marit staat niet voor niets te verdedigen.

Nog een schot op doel van tegenstander gaat over. Wij schieten uit en dan fluit de scheidsrechter  voor het einde.

Een knappe score op deze warme lente avond.

 

Aankomend weekend gaan we weer een nieuwe uitdaging aan en spelen we een oefenwedstrijd in en tegen Zweelo JO15(g)- 2. Ja u leest het goed tegen jongens (en meiden).

Volgende week krijgen we HZVV op bezoek.

 

Groetjes Claudia