Ga naar de teampagina van St Valthermond ⁄ HOC MO15-1

Valthermond-HOC MO15-1 - vv Steenwijk MO15-1

Deze wedstrijd zou op zaterdag worden gespeeld, maar op verzoek van de tegenstander gingen we de wedstrijd op donderdagavond spelen.  Na de de warming – up begonnen we om half 8 aan de wedstrijd, zonder Lonneke die even een week rust moest houden. Voor de rest waren we compleet. Ook Eline is na een poosje afwezigheid gelukkig alweer 3 wedstrijden van de partij.

De uitwedstrijd in Steenwijk hadden we met 4-0 gewonnen. Toch begonnen we ook vandaag weer wat slap aan de wedstrijd. We kregen wel kansjes , maar we lieten ook Steenwijk tot kansen komen.

Er moest een tandje bij en dat deden we . Na een aantal goede kansen is het dan Sanne die de 1-0 binnen schiet. De 2- 0 volgt al snel door Roos. Dan verslappen we toch even weer, waardoor we Steenwijk vrij makkelijk een kans en een goal gunnen, 2- 1.  We willen ze geen kans geven om terug in de wedstrijd te komen en kort na de 2-1 scoren wij de 3-1 door Jorja. Er volgen nog wat gemiste kansen, vooral van onze kant.

Voor de rust tikt Jorja toch de 4-1 nog binnen.

 

Na de rust krijgen we nog veel kansen, maar deze laten we onbenut. Alleen Anna weet nog prachtig  te scoren na de rust. Helaas krijgt ook Steenwijk nog een goal doordat ze een vrije bal mooi binnen schieten. Zo is de eindstand 5-2.

 

De wedstrijd is binnen.

Deze woensdag spelen we om 19.00 in Odoorn tegen DWP MO15-1. Hopelijk houden we dan de punten ook weer binnen.

 

Groetjes Carmen