Ga naar de teampagina van HOC VR1

HOC vr 1 - ST NKVV-Germanicus-CSVC vr 1.

Op deze mooie lente avond mogen wij het opnemen tegen de (tot nu toe) ongeslagen koploper ST NKVV/Germanicus/CSVS vr 1.
De eerste drie minuten beginnen wij erg sterk en zetten ST NKVV direct onder druk. Maar helaas nog geen twee minuten later slaat het noodlot al toe. De spits van ST NKVV weet zich vrij voor ons doel te spelen en schiet de bal dan ook beheerst langs Marjan, 0-1.
Dat ST NKVV maar met één doel naar Exloo is gekomen is duidelijk te zien in hun spel. Ze zitten kort op de bal en blijven gevaarlijk voor ons doel. Gelukkig hebben wij deze avond een geweldig keepende Marjan op doel staan. Af en toe kunnen wij er met een aanval uitkomen wat Mandy nog bijna een kans oplevert…
Maar dan, na ca. 30 minuten op de klok is het wederom ST NKVV die de 0-2 op het scoren bord zet. Een voorzet van ST NKVV komt verkeerd op de voet van Chantal waardoor deze in ons doel beland. 
Tot aan de rust blijft de stand ongewijzigd.

De tweede helft komen wij sterk en vol goede moed de kleedkamer uit. Dit is op het veld goed te zien. We gaan feller de duels aan en zijn rustiger aan de bal. Dit resulteert in een uitbraak van Saskia die mag doorlopen naar de keepster. Helaas komt de keepster van ST NKVV goed uit haar doel en kan de bal onderscheppen. De vele kansen die ST NKVV ook nog weet te creëren wordt door goed verdedigen en fenomenaal keeperswerk uit het doel gewerkt.
Na ca. 60 minuten speeltijd krijgen wij een vrije bal net buiten de 16 van ST NKVV. Na onderling overleg is het Mandy die de bal op de slof neemt. Deze schiet zij plausibel in de kruising, fanatisch!
1-2.
Gezien de geleverde strijd, met name in de twee helft, is het ons helaas niet gegund om er nog een gelijkspel uit te halen en blijft de stand na 90 minuten speeltijd op 1-2 staan.