Cursus pupillenscheidsrechter

Op donderdag 25 april hebben maar liefst 9 spelers van de JO15 een certificaat gehaald voor spelbegeleider/pupillenscheidsrechter. Binnenkort zullen zich daar wellicht nog 3 jongens aan toevoegen, deze waren deze avond verhinderd.  De cursus werd door Johan Suurd, docent van de KNVB gegeven en Lammert Grooten en Bert Kuipers hebben de jongens tijdens het fluiten begeleid. De jongens waren enthousiast en hebben met andere ogen naar het voetbalspel moeten kijken, die van “de Scheids”, dat is natuurlijk wennen. De begeleiding zagen de jongens, voorzien van enkele tips, grote vorderingen maken. Dat is natuurlijk geweldig om te zien. En als iets beter gaat, krijg je er ook meer aardigheid aan. Dat hadden ze allemaal zo ervaren.

HOC mag trots zijn op deze “mannen”, allereerst dat ze zich spontaan hebben opgegeven, dan het met veel enthousiasme  volbrengen van de cursus en het willen fluiten van wedstrijden van onze jeugdteams. SUPER!!!!!!!!

Goos Drent

Op de foto:

Vlnr. Dave Kamps, Thomas Pruisman, Stijn Wilting, Milan Kwint, Thijs Hofman, Brent Middeljans, Teun Meertens, Stijn Herrema en Jens Groen. Op de foto ontbreken Jonah Katteler, Jesse Arends en Daan Heijne.

Foto's